Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування вибору плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами(Інститут продовольчих ресурсів, 2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбґрунтовано підбір плодово-ягідних сиропів для застосування у технології згущених молочних консервів за основними критеріями: доступність сировини, хімічний склад, фізико-хімічні характеристики. Grounded selection of fruit syrups for use of technology condensed canned milk for main criteria: availability of raw materials, chemical composition, physical and chemical characteristics.Документ Плодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервів(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаПредставлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти. The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.