Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних показників білково-ягідних згустків при зберіганні
    (2017) Пархомова, Юлія Валеріївна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Встановлено, що в дослідних зразках після 72 годин зберігання зменшилась кількість молочнокислих бактерій, в порівнянні з свіжоприготовленими згустками. Після 144 годин в білково-ягідних згустках кількість молочнокислих мікроорганізмів знизилась на (1,0 • 103) КУО. За результатами дослідження мікробіологічних показників білково-ягідних згустків в процесі зберігання не було виявлено негативної динаміки. Білкові згустки отримані коагуляцією молока гомогенізованою чорносмородиновою пастою, відповідає вимогам нормативної документації на сиркові вироби на початку і в кінці терміну зберігання. It was found that in experimental samples after 72 hours of storage decreased the amount of lactic acid bacteria, compared with freshly prepared clots. After 144 hours in protein-berry clots the amount of lactic acid bacteria decreased by (1.0 • 103) CFU. According to the results of the study of microbiological parameters of protein-berry clots in the process of storage, no negative dynamics was detected. Protein clots obtained by coagulation of milk with homogenized black currant paste, meets the requirements of the regulatory documentation for cheese products at the beginning and at the end of the shelf life.