Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів
    (2021) Марков, Владислав Тарасович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис Юрійович
    Проаналізовано склад газової суміші для пакування різних видів м’ясних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса
    (2016) Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав Анатолійович
    Виробництво охолодженого м’яса нерозривно пов’язане з використанням новітніх технологій та застосуванням сучасних систем пакування, що дозволяє зберегти якісні споживчі властивості даного продукту протягом всього терміну його зберігання і реалізації. Вивчення процесів, що проходять при цьому, направлене на вдосконалення технології виробництва та пакування даного продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фізичних параметрів поглиначів кисню та їхнього впливу на мікробіологічну стабільність сосисок
    (2019) Желуденко, Юлія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович
    За результатами дослідження здатності до максимального видалення кисню при частковій розгерметизації упаковки встановлено, що що при розгерметизації і повторній двократній герметизації здатність до відновлення модифікованого газового середовища спрацьовує тільки при одноразовому відкритті пакетів.Було проведено дослідження поглиначів кисню виробництва Україна та Китай з метою визначення їхнього впливу на стабільність мікробіологічних показників сосисок в процесі зберігання.According to the results of the study of the ability to remove the maximum oxygen with partial depressurization of the package, it was found that the ability to restore the modified gas environment only works when the packages are opened once during the depressurization and repeated double sealing.Oxygen scavengers were produced by Ukraine and China to determine their effect on the stability of the microbiological indices of the sausages during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пастеризації та елементів «активного пакування» на якість ковбасних виробів в процесі зберігання
    (2019) Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
    Результатами досліджень мікробіологічних показників ковбасних виробів з використанням повторної пастеризації для сардельок при температурі 85-900С протягом 15-20 хвилин доведена можливість досягання терміну зберігання варених ковбасних виробів у двічі більшого терміну ніж 45 діб, який традиційно рекомендований для ковбасних виробів з повторною пастеризацією.Визначено, що використання при повторній пастеризації саше-пакету поглинача кисню досягаються бактеріостатичні ефекти, які дозволяють отримувати на 94 добу зберігання фонове мікробіологічне забруднення ковбасних виробів, які виробляються без проведення пастеризації.