Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості системи простежуваності у пивоварній галузі(2021) Івашко, Ірина Анатоліївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНалежно розроблена система простежуваності надає оператору ринку можливість відстежувати харчовий продукт уздовж усього ланцюга виробництва, починаючи від постачальника сировини для виробництва харчового продукту та закінчуючи реалізацією на споживчий ринок готового харчового продукту. Розроблені протоколи простежуваності на пивоварних підприємствах забезпечують за невеликий період часу відстежити процес виробництва харчової продукції та вирішити невідповідностіДокумент Міграції фталатів з ПЕТ-пляшки у харчову продукцію(2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Івашко, Ірина АнатоліївнаПроцес міграції фталатів з ПЕТ-пляшки в харчовий продукт та їх вплив на організм людини є достатньо актуальним питанням та потребує ще більш глибоких досліджень, тому що навіть невеликі концентрації з часом можуть призвести до появи різноманітних захворювань. The process of phthalates migration from PET bottles into food products and their impact on the human body is a highly relevant issue and requires even more in-depth research, as even small concentrations can lead to various diseases over time.Документ Вимірювання вміст СО2 у газових напоях(2018) Ігнатьєва, Анна Олександрівна; Іваннікова, Анастасія Дмитрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено порівняння методів визначення вуглекислого газу у газованих напоях. Запропоновано метод із використання напівпровідникових сенсорів для вимірювання концентрація вуглекислого газу в напої при відкритті. A comparison of methods for determining carbon dioxide in carbonated beverages is made. A method using semiconductor sensors to measure the concentration of carbon dioxide in a beverage when it is opened is proposed.