Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Діджиталізація аудиту технологічних процесів з використанням додатку iAuditor
    (2021) Соколець, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Загалом, діджиталізація будь-яких процесів - це великий крок вперед. Особливо, якщо це стосується безпеки харчових продуктів. В будь-якому випадку діджиталізація технологічних процесів значно скорочує час перевірки і робить її більш детальною. А це призводить лише до позитивних моментів
  • Ескіз
    Документ
    Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва
    (2021) Бондаренко, Дарина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхилень
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що впливають на технологічні процеси виготовлення каші вівсяної швидкого приготування
    (2019) Федорович, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Для дослідження найбільш істотних причинно-наслідкових взаємозв’язків між факторами й наслідками під час виготовлення каші вівсяної швидкого приготування була складена діаграма Ісікави. Розроблена діаграма Ісікави дозволяє оцінити внутрішнє і зовнішнє середовища, які визначають рівень проведення не лише власне технологічних процесів, але й супутніх процесів які опосередковано впливають на формування якості харчової продукції. Глобальних проблем виробництво не виявлено. To study the most significant cause-and-effect relationships between factors and effects in the production of instant oatmeal, an Ishikawa diagram was drawn up. The developed Ishikawa diagram allows us to assess the internal and external environments that determine the level of not only the technological processes themselves, but also the related processes that indirectly affect the formation of food quality. No global production problems have been identified.