Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення важких металів у мінеральних добривах(2010) Іщенко, Віра Миколаївна; Полумбрик, Олег Максимович; Панчук, Тамара КостянтинівнаРозроблена методика визначення Хрому у сечовині електротермічним атомно-абсорбційним методом. Показано, що застосування хімічного модифікатора на основі паладій (ІІ) нітрату дозволяє усунути заважаючий вплив матриці об’єкту аналізу. A method for of determination of Chrome in urea by electrothermal atomic absorption method has been developed. The results obtained using this method suggest that application of Palladium(II) nitrate chemical modifier allows to eliminate the disturbing action caused by matrix of object under analysis.Документ Тест-методи аналізу харчових продуктів(2001) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег МаксимовичДокумент Тест-методи аналізу харчових продуктів(1987) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег МаксимовичДля аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.