Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальне значення та економічний ефект від впровадження удосконаленої технології морозива із замінниками цукру(2020) Басс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаПроведено розрахунок техніко-економічної ефективності згідно діючих статтей калькуляції від виробництва 1 т вершкового морозива із замінниками цукру (еритритол, композиція паток крохмальних «ГФС+ПК» за співвідношення 30:70, композиція цукрозамінників «Еритритол+ГФС» за співвідношення 50:50) та СЗМЗ (до 30% на «ГФС+ПК» за співвідношення 30:70), порівняно із вершковим морозивом з цукром. The calculation of technical and economic efficiency according to current calculation items from the production of 1 ton of cream ice cream with sugar substitutes (erythritol, composition of starch molasses "GFS + PC" at a ratio of 30:70, composition of sugar substitutes "Erythritol + GFS" at a ratio of 50:50) and SZMZ (up to 30% on " GFS + PC "at a ratio of 30:70), compared with ice cream with sugar.Документ Новий вид ацидофільного напою підвищеної харчової цінності(2019) Іванова, Марина Ігорівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаВ даній роботі обґрунтовано доцільність внесення до складу напою ацидофільного крохмальної патоки та кориці з метою одержання структурованого згустку, надання продукту помірної солодкості та приємного смаку і аромату. Новий вид напою підвищеної харчової цінності користуватиметься високим попитом у споживачів. In this paper, the expediency of adding acidophilic starch molasses and cinnamon in order to obtain structured bunch, giving the product a moderate sweetness and a pleasant taste and aroma. A new kind of high-quality beverage will be in high demand among consumers.