Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу(2003) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв(2000) Алексюк, Тетяна Вікторівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроведені пошукові дослідження свідчать про можливість і перспективність розробки безвідходної промислової технології такого напою. Past pilot studies show promising development opportunity and non-waste industrial technology such beverage.Документ Дослідження можливості розроблення технології сухої закваски для виробництва квасу(2000) Антонюк, Тетяна Антонівна; Білоус, Олександр Вікторович; Хаєцький, Pоман Іванович; Прибильський, Віталій Леонідович; Сербова, Марія ІванівнаПроведено дослідження по аналізу сучасного стану теорії та практики висушування харчових продуктів та мікроорганізмів; досліджена можливість сумісного висушування дріжджів та молочнокислих бактерій на сушарках різних типів; визначено критерії висушування закваски при максимально можливо збереженні життєздатності мікроорганізмів. A study on the analysis of the current state of theory and practice of dry food and microorganisms; The possibility of joint dry yeast and lactic acid bacteria in kilns of various types; Criteria drying starters at the maximum possible preservation of the viability of microorganisms.