Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення стійкості алкогольних напоїв з медом(2007) Кравчук, Я. В.; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Дослідження та удосконалення технології ферментованих напоїв(2008) Задояна, Ірина; Прибильський, Віталій ЛеонідовичАктуальним є удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду. Такі напої відомі ще здавніх часів і зараз розповсюдженні серед населеня, і готуються в домашніх умовах. можливість їх промислового виробництва мало досліджена. Головною метою проведених досліджень бул визначення впливу хмелю на показники бродіння медового сусла та підвищення температури бродіння з 14…15 до 30°С для виготовлення медового ферментованого напою.Документ Використання ферментних препаратів в технології плодово-ягідних соків і напоїв(2004) Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичТехнологія плодово-ягідних соків і напоїв передбачає використання рослинної сировини з різним співвідношеннях водорозчинних речовин і не розчинних біополімерів. Існуючі технології, як правило, не передбачають використання гідролітичних ферментів. При цьому значна частина біологічно активних речовин залишається у вичавках, внаслідок чого зменшується вихід продукту і його біологічна цінність. Technology fruit juices and drinks involves the use of plant material with different ratios of soluble and insoluble substances biopolymers. Existing technologies generally do not involve the use of hydrolytic enzymes. A substantial portion of bioactive substances remain in the pomace, resulting in reduced yield and its biological value.