Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Зброджування медового сусла для ферментованого напою(2017) Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДосліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.Документ Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон»(2000) Вітряк, Олександр Петрович; Прибильський, Віталій Леонідович; Тодосійчук, Сергій Романович; Домарецький, Віталій АфанасійовичДосліджували вплив консервантів, освітлювачів, ультразвукової, надвисокочастотної і термічної обробки а життєдіяльність мікроорганізмів культури Medusomyces gisevii V в готовому напої. The effect of preservatives, lighting, ultrasonic, microwave and heat treatment and the activity of microorganisms Medusomyces gisevii V culture in the finished beverage.