Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом(2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.Документ Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива(2005) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОбгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.Документ Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії(2011) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаНаведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.