Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств
    (Слюсаренко, О. Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств / О. Слюсаренко, А. Рибак, А. І.Салюк // 66-а студ. наук. конф.: програма і тези доп., 18-20 квіт. 2000 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2000. – Ч. 2, №16., 2000) Слюсаренко, О. В.; Рибак, Аліна Олегівна; Салюк, Анатолій Іванович
    Розглядаються джерела утворення стічнох вод на олієжирових підприємствах. Заданими ГідроХарчПрому-3 при переробці 1 тонни насіння в олієекстракціному виробництві утворюється 3.1 м3 стічних вод, гідрогенізаційному – на 1 тонну продукції – 8.3 м3, рафінування – 3 м3, виробництва маргарину – 4.2 м3, майонезу – 5 м3, миловаренного виробництва 9.3 м3 . Один завод за день скидає близько 4000 м3.Вміст жиру 200мг/л, тобто 800 кг жиру. The sources of the formation of oil and fat waste water on plants. ByAccording HidroHarchPromu-3 during processing 1 ton of seed production oliyeekstraktsinomu produced 3.1 m3 of wastewater hydrogenation - 1 ton - 8.3 m3, refining - 3 m3, margarine - 4.2 m3, mayonnaise - 5 m3 soap of 9.3 m3. One plant per day is shedding about 4,000 m3.Vmist fat 200 mg / l, ie 800 kg fat