Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обґрунтування та аналіз технології борошняних кондитерських виробів на основі фітозбагачувачів
    (2022) Мудрик, Марія Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Предметом дослідження є кекс „Столичний” виготовлений за рецептурою БКВ; кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі гарбузового пюре (із заміною 5, 10, 15, 20% добавок (пюре) до маси борошна); кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі морквяного пюре (із заміною 5, 10, 15, 20%). Використано загальноприйняті та стандартні методи досліджень функціонально-технологічних, фізико-хімічних показників добавок, сировини, напівфабрикатів та готових виробів. Дослідження проводилися за загальноприйнятими методиками згідно чинних стандартів (ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські.