Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом(2003) Субботка, Оксана Сергіївна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Накопичення вторинних продуктів при зброджуванні мелясного сусла, приготованого на електрохімічно-обробленій воді(2004) Субботка, Оксана СергіївнаСпиртова промисловість за науково-технічним рівнем виробництва займає одне з ведучих міст у світі. Серед різних видів сировини меляса є найбільш вигідною для виробництва етилового спирту. Разом з тим, деякі стадії виробництва необхідно удосконалити. В тому числі потрібно розробити принципово нові способи підготовки меляси до зброджування без використання кислот. Таким способом є використання електрохімічної обробки води на приготування мелясного сусла для дріжджів. Alcohol industry on scientific and technological level of production is one of the leading cities in the world. Among the various types of raw molasses are the most profitable to produce ethanol. However, some stages of production should be improved. Including the need to develop innovative ways to prepare for molasses fermentation without the use of acids. This method is the use of electrochemical treatment of water for cooking molasses wort to yeast.