Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Харчоконцентрати на основі їстівних грибів
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
    На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
    (2011) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied. There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
    (2012) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Білоцький, В. В.
    Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Джулай, В. В.
    Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.