Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаОстаннім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниДокумент Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості(2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія ПавлівнаВ Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.