Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю продукції у вітчизняних та зарубіжних країнах: розвиток теорії та практики
    (2017) Труш, Юлія Леонідівна
    Сьогодні аналіз та дослідження ключових аспектів ринку й напрямок розвитку сучасного управління якістю продукції на підприємствах має важливе функціональне значення, що можливе внаслідок здійснення сучасного ефективного управління якістю продукції. Вирішення цих питань не можливе без дослідження історичних аспектів розвитку теорії і практики управління якістю у різних країнах. Саме тому варто зосередити увагу на дослідженні хронології розвитку поняття «quality management» та «quality control», понятійному апараті системи управління якістю та етапах історії еволюції якості, адже історичний аспект відіграє вирішальну роль в процесі формування сучасного бачення щодо здійснення процесу управління якістю. Today, the analysis and research of key aspects of the market and the direction of the development of modern quality management of products at enterprises has an important functional significance, which is possible due to the implementation of modern effective management of product quality. Solving these issues is impossible without studying the historical aspects of the development of the theory and practice of quality management in different countries. That is why it is worth focusing on the study of the chronology of the concept of "quality management" and "quality control", conceptual apparatus of the quality management system and the stages of the history of the evolution of quality, since the historical aspect plays a crucial role in the process of forming a modern vision of the implementation of the quality management process.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна
    Впровадження методології системи управління безпечністю харчових продуктів (далі по тексту НАССР ) у практику вітчизняних підприємств викликане необхідністю забезпечення безпечності продукції, що випускається, з метою захисту споживача і сприяння цим підприємствам у міжнародній торгівлі. Implementation methodology system of food safety (HACCP hereinafter) in the practice of domestic enterprises due to the need to ensure the safety of products in order to protect consumers and promote these enterprises in international trade.