Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання продуктів переробки гречки у хлібопеченні(2016) Киричик, Ольга Миколаївна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаСтаття присвячена дослідженню впливу грачаного концентрату на харчову цінність та показники якості хліба з борошна пшеничного першого сорту, а також на можливість подовження термінів його зберігання. Встановлено, що додавання гречаного концентрату сприяє сповільненню процесу черствіння хліба та підвищує його харчову цінність. The article investigates the influence grechany concentrate on nutritional value and quality parameters of bread from wheat flour of the first grade, as well as on the possibility of extending the shelf life of him. It was found that the addition of grechany concentrate slows the staling process of bread and increases its nutritional value.Документ Дослідження впливу клітковини кунжуту на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2015) Корчемлюк, Любов Миколаївна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаРобота присвячена дослідженню впливу клітковини кунжуту на біохімічні показники тіста та органолептичні показники готових виробів. Проведені дослідження показали доцільність використання харчових волокон у виробництві хлібобулочних виробів профілактичного призначення. The work deals with the effect of dietary fiber on sesame biochemical test and organoleptic characteristics of finished products. Studies have shown the feasibility of using fiber in the manufacture of bakery products prophylactic.