Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації(2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій ІвановичДокумент Аналіз зміни якості продукції під час зберігання(2015) Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання(2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій ІвановичДокумент Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства(2012) Фролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.