Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хліба(2017) Хрупчик, Анна Василівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВикористання порошку аронії для збагачення житньо-пшеничного хліба дозволяє не тільки збільшити вміст корисних біологічно активних речовин, а й скоротити тривалість бродіння тіста на 30 хвилин. Фізико-хімічні та органолептичні показники хліба, збагаченого порошком аронії, знаходилися в межах значень, встановлених нормативною документацією, що свідчить про їх високу якість. The use of powdered aronia to enrich the rye-wheat bread allows not only to increase the content of useful biologically active substances, but also reduce the duration of the fermentation of the dough for 30 minutes. The physicochemical and organoleptic parameters of bread rich in aronia powder were within the limits set by normative documentation, which testifies to their high quality.