Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні показники бісквітного тіста(2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичБісквітне тісто являється структурованою системою, в'язкість якої залежить від дотичної напруги зсуву та градієнта швидкості. Отримані під час досліджень результати впливу досліджуваних плодових порошків на реологічні властивості бісквітного тіста показали, що внесення порошку горобини призводить до підвищення в'язкості бісквітного тіста. Досліджено вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості бісквітного тіста. Доведена доцільність використання в технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених плодовими порошками, ПАР неіоногенної дії. The biscuit dough is a structured system whose viscosity depends on the tensile shear stress and velocity gradient. The results obtained during the research on the effects of the studied pomegranate powders on the rheological properties of the biscuit dough showed that the application of soybean powder leads to an increase in the viscosity of the biscuit dough. The influence of surface-active substances on the rheological properties of a biscuit dough was studied. The expediency of use in technology of biscuit semi-products, enriched with fruit powders, surfactant nonionic action.Документ Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату(Медвідь, І. М. Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 177-179., 2015) Медвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена БроніславівнаУ роботі досліджено вплив плодових порошків на структурно-механічні властивості бісквітного тіста In this paper, the influence of fruit powders on the structural and mechanical properties of biscuit dough