Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
    (1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Simahina, Galina; Pryadko, Nikolai; Goyko, Iryna; Tobilevich, N.
    Electron microscopic investigation stated that saccharose contained in beet powder favoured the formation of cell structure on the edge of water and fat phase, and increased the mechanical strength of fat globule cover. This fact provided the formation of granular structure and plastic consistence butter with beet powder additive.
  • Ескіз
    Документ
    Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
    (2004) Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, Evgenia
    Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.