Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals
    (2023) Haschuk, Oleksandra; Moskalyuk, Oksana; Budarina, Elizaveta; Linichenko, Andrii
    З метою позитивного впливу на харчування населення України є використання продуктів з підвищеним мікроелементним складом. Розробка м'ясо-рослинних напівфабрикатів збагачених мінеральними речовинами за рахунок використання в рецептурах рослинної сировини дає змогу збагатити раціон населення функціональними продуктами. In order to have a positive effect on the nutrition of the population of Ukraine, it is necessary to use products with an increased trace element composition. The development of meat-vegetable semi-finished products enriched with mineral substances due to the use of plant raw materials in recipes makes it possible to enrich the diet of the population with functional products.