Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The Influence of methods of making structurants on the quality of gluten-free pasta
    (2016) Rozhno, Oleksandr; Podobiy, Olena; Yurchak, Vera
    Studied ways of making to structurants on quality gluten-free corn pasta. Investigated the use of structurants: starch, xanthan gum, carboxymethyl cellulose. Вивчали способи внесення структуроутворювачів на показники якості безглютенових кукурудзяних макаронних виробів. Досліджували можливість використання таких структуроутворювачів: крохмалю, камеді ксантану, карбоксиметилцелюлози.
  • Ескіз
    Документ
    Impact of artichoke powder on pasta technology and quality
    (2015) Rozhno, Oleksandr; Dovgun, Irina