Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Документ Levels of needs and motivation of enterprise’s innovative activity(2015) Strunina, LesiaThesis are devoted to the issue of motivation the enterprise's innovative activity implementation. It is conducted a comparison of levels of Maslow's theory of needs with the needs of enterprise that occur during its operation.Документ Стратегічне планування інноваційної діяльності підприємства(2014) Струніна, Леся Валеріївна; Strunina, LesiaВисвітлено найсуттєвіші фактори впливу на вибір стратегії інноваційного розвитку підприємства. Освещены наиболее существенные факторы влияния на выбор стратегии инновационного развития предприятия. The most significant factors of influence on selection the strategy of enterprise's innovative development were highlighted.Документ Features of organizing an innovative process by domestic enterprises(Strunina, L. Features of organizing an innovative process by domestic enterprises. / L. Strunina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 301-302., 2014) Strunina, LesiaThere are considered features of organization an innovative process in the context of the issue of variability in attracting an enterprise into implementation its stages. The influence of various degrees of involvement on the competitiveness of enterprise was defined.Документ Organizational and managerial prerequisites to achieve food security(Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October–3 November 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 37., 2013) Strunin, Viktor; Strunina, LesiaLevels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки.