root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Voloshchuk, Galina
1
search.filters.author.Holikova, Tatiana
1
search.filters.author.Kokhan, Olena M.
1
search.filters.author.Yurchak, Vera
Ключові слова
search.filters.subject.strength
1
search.filters.subject.color
1
search.filters.subject.egg macaroni products
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Voloshchuk, Galina
×
Ключове слово: search.filters.subject.strength
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Improvement of the egg macaroni products quality
(
2013
)
Holikova, Tatiana
;
Yurchak, Vera
;
Voloshchuk, Galina
;
Kokhan, Olena M.
Показати більше
This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.
Показати більше