Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation(2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, OlenaДокумент Закордонний досвід організації лікувального туризму(2023) Сологуб, Юрій Іванович; Губіна, Анна ВолодимирівнаРозвиток лікувального туризму дає змогу державам виходити на нові ринки туристичних послуг та, відповідно, отримувати більші доходи і залучати інвестиції не тільки в цю сферу, а ще й в інші супутні інфраструктурні сектори. Таким чином розвивається не тільки економіка країн, але й зростає світова економіка.Документ Переваги організації тімбілдингу як чинника згуртування колективу(2023) Чайковська, Марина Олександрівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті охарактеризовано управлінські підходи, які направлені на підвищення ефективності праці кадрів підприємства за рахунок командоутворюючих мотивуючих заходів типу тімбілдінгДокумент Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток(2021) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.Документ Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).