Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation
    (2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, Olena
  • Ескіз
    Документ
    Закордонний досвід організації лікувального туризму
    (2023) Сологуб, Юрій Іванович; Губіна, Анна Володимирівна
    Розвиток лікувального туризму дає змогу державам виходити на нові ринки туристичних послуг та, відповідно, отримувати більші доходи і залучати інвестиції не тільки в цю сферу, а ще й в інші супутні інфраструктурні сектори. Таким чином розвивається не тільки економіка країн, але й зростає світова економіка.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги організації тімбілдингу як чинника згуртування колективу
    (2023) Чайковська, Марина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті охарактеризовано управлінські підходи, які направлені на підвищення ефективності праці кадрів підприємства за рахунок командоутворюючих мотивуючих заходів типу тімбілдінг
  • Ескіз
    Документ
    Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.
  • Ескіз
    Документ
    Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину
    (2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман Вікторович
    В роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).