Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологія медових напоїв типу PET-NAT
    (2023) Азаренко, Катерина Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Новий тренд сучасного вітчизняного ринку ігристих вин – Pet-Nat, який перекладається як натуральне іскристе вино. Його виробляли ще до часів виникнення шампанського на Півдні Франції на початку XVI ст.,наразі виробники як виноградних так і медових вин вводять в лінійку свого асортименту цю категорію напоїв. Виробництво медових напоїв Реt-Nаt є перспективним напрямком, оскільки сировина має тривалий термін зберігання, тривалість процесу виробництва складає 30…40 діб, що позитивно впливає на економічну складову та дозволяє отримати оригінальний напій з яскравими органолептичними характеристиками
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення й інтенсифікація процесів бродіння й доброджування в ЦКБА
    (2008) Строй, Олег; Романова, Зоряна Миколаївна
    Одним з найголовніших процесів у виробництві пива є бродіння пивного сусла й доброджування та дозрівання пива. Існує багато способів бродіння й доброджування пива. Ці способи весь час вдосконалюються. One of the most important processes in the production of beer is fermenting beer wort and beer and maturation. There are many ways fermentation and beer. These methods are constantly being improved.