Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванні
    (2019) Атанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
    Наведені дані у результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення щодо корисного впливу сушених яблук свідчать про доцільність застосування таких снеків у харчуванні дітей різних вікових груп. На основі отриманих даних можна зробити висновок, що яблучні снеки частково задовольняють добову потребу у вітамінах і мінеральних речовинах у дитячому харчуванні. І можуть бути додатковим джерелом мікроелементів.
  • Ескіз
    Документ
    Овочеві снеки – здорова та швидка їжа
    (2019) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ахмедлі, Ілля Рашидович; Савич, Сергій Валентинович
    В роботі доведено можливість виробництва снеків з різних видів овочевих культур. Визначено оптимальні способи попередньої обробки для кожного овочу та встановлені оптимальні параметри процесу сушіння. The work proves the possibility of producing snacks from different species vegetable crops. The optimal methods of pre-processing for each are determined vegetables and the optimum parameters of the drying process are set