Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаОстаннім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниДокумент Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості(2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія ПавлівнаВ Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.Документ Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах(НУХТ, 2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаАналіз та прогнозування всіх можливих нападів та застосування попереджувальних заходів, детальний моніторинг всіх вразливих етапів виробництва та застосування відповідних заходів є шляхом зменшення ймовірності виникнення подій саботажу чи тероризму. Analysing and predicting all possible attacks and applying preventive measures, monitoring all vulnerable stages of production in detail and applying appropriate measures are ways to reduce the likelihood of sabotage or terrorism.Документ Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах(2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПитання конкуренції між виробниками харчових підприємств сьогодні постає досить гостро і нерідко переходить з доброчесної в не доброчесну, що вимагає застосування заходів захисту, які дозволять проаналізувати та оцінити ризик виникнення події саботажу в умовах виробництва харчової продукції. Today, the issue of competition between food producers is quite acute and often turns from fair to unfair, which requires the application of protection measures that will allow analysing and assessing the risk of sabotage in the context of food production.Документ Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах(2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВиробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.