Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання методу апріорного ранжирування факторів при плануванні експеременту(2012) Головіна, Олена Валеріївна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаВ роботі наведено результати експертної оцінки сукупності факторів, вплив яких найчастіше призводить до небезпеки травмування працівників м'ясопереробних підприємств АПК. Обробка експертних даних проводилася методом апріорного ранжирування факторів. Встановлено ранги і пріоритетність факторів які впливають на рівень травматизму при виконанні технологічного процесу на м'ясопереробних підприємствах. The article deals with the results of experts estimation of aggregate of factors influence of which more frequent all brings injuring over of workers of meat industry of Ukraine. Processing of experts data was conducted the method of a priori ranging of factors. Grades are set and priority of factors which influence on the level of traumatism at implementation of technological process meat industry of Ukraine.