Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Тhe dominant factors during water treatment in the beverage production
    (2019) Samchenko, Iryna; Oliynyk, Svitlana
    Identified dominant factors in water treatment contributes to obtaining treated water for the high stability of the finished product. Виявлені домінуючі фактори очищення води сприяють отриманню очищеної води для високої стійкості готового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Використання ферментних препаратів в технології плодово-ягідних соків і напоїв
    (2004) Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Технологія плодово-ягідних соків і напоїв передбачає використання рослинної сировини з різним співвідношеннях водорозчинних речовин і не розчинних біополімерів. Існуючі технології, як правило, не передбачають використання гідролітичних ферментів. При цьому значна частина біологічно активних речовин залишається у вичавках, внаслідок чого зменшується вихід продукту і його біологічна цінність. Technology fruit juices and drinks involves the use of plant material with different ratios of soluble and insoluble substances biopolymers. Existing technologies generally do not involve the use of hydrolytic enzymes. A substantial portion of bioactive substances remain in the pomace, resulting in reduced yield and its biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Catering
    (2015) Shulishova, Anastasia; Kokhan, Olena M.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ферментації сироватко-рослинної суміші підвищеної в’язкості
    (2014) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
    За основними показниками бродіння (вмістом діоксиду вуглецю, редукуючих цукрів, кількістю утвореного етилового спирту і дріжджових клітин, вмістом) визначені оптимальні умови ферментації сироватково-рослинного сусла підвищеної в'язкості. For the main fermentation parameters (content of carbon dioxide, reducing sugars, the number formed by ethanol and yeast cell contents) optimal fermentation conditions serumal-vegetable mash of high viscosity.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование нетрадиционного сырья для производства безалкогольных напитков
    (2013) Линник, Мария Алексеевна; Кошевая, Валентина Николаевна; Сидор, Василий Михайлович
    Приготовления безалкогольного напитка на основе солодового экстракта «Barley Malt Extract Light» показал, что он может быть использован в качестве составляющей в рецептуре нового продукта и улучшает вкус и аромат напитка. Сooking soft drink based on malt extract «Barley Malt Extract Light» has shown that it can be used as an ingredient in the recipe of a new product and improves the taste and aroma of the drink.