Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання комплексних показників оцінки якості пива на різних етапах приготування.(2021) Романов, Микола Сергійович; Герасименко, Тетяна МихайлівнаЯкість пива може бути оцінено кваліметричними методами за допомогою комплексного показника. Виробництво пива є масовим і тому величина комплексного показника якості виробів змінюється. Підвищення якості продукції та всіх супутніх процесів, що можна оцінити за допомогою параметрів якості дозволить підвищити прибутковість та конкурентоспроможність підприємства. Зміна фізико-хімічних властивостей сусла та параметрів затирання та бродіння є основними показниками, які впливають на результат. Також на якість готового пива дуже впливають інші фактори. Через це величина комплексного показника якості готового пива змінюється випадково та має ймовірнісний характер.Документ Комплексний показник фінансової стійкості туристичного підприємства в автоматизації підтримки рішень(2017) Івченко, Любов Олександрівна; Шліхта, Юлія ГеоргіївнаПропонується засіб комплексної оцінки показника фінансової стійкості туристичного підприємства з використанням моделей вірогідності банкрутства і методів кваліметрії. The way of complex estimation of the financial stability index of a tourist enterprise using the probability models of bankruptcy and qualimetry methods is proposed.