Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз системи з розподіленими параметрами для підвищення точності роботи привода запірної трубопровідної арматури
    (2016) Мирончук, Валерій Григорович; Володін, Сергій Олексійович
    Забезпечення функціональної надійності затворів трубопровідної арматури закладається на стадії розробки і вибору. Системи управління електропневмопріводів (ЕПП) в даний час забезпечують безперебійну і надійну роботу механізмів у технологічних процесах харчових виробництв. Для забезпечення необхідних показників якості регулювання необхідно не тільки враховувати зміну параметрів двигуна, а і зменшити кількість відмов елементів системи управління ЕПП ЗТА (запірної трубопровідної арматури) при змінах навколишнього середовища. Ensuring the functional reliability of pipeline valves gate valves. valves is laid down at the design and selection stage. Control systems of control systems (EPP) currently ensure uninterrupted and reliable operation of mechanisms in food production processes. operation of mechanisms in the technological processes of food production. To ensure the required quality indicators of control, it is necessary not only to take into account changes in of motor parameters, but also to reduce the number of failures of control system elements of the control system elements of the PTA (shut-off pipeline valves) in the event of environmental changes. environment.
  • Ескіз
    Документ
    Синтез систем керування трубопровідною арматурою на базі контуру низького тиску
    (2019) Володін, Сергій Олексійович; Мирончук, Валерій Григорович
    Актуальним напрямком розвитку харчової галузі є застосування новітніх систем контролю і керування за технологічним процесом. Заміна трудомістких технологічних контурів трубопровідної арматури на програмовані позиційні пристрої із застосуванням струмового сигналу керування 4-20 мА – дає можливість знизити енергетичні і технологічні втрати при виготовленні харчових продуктів. The use of the latest process control and management systems is a topical area of development in the food industry. Replacing labor-intensive technological circuits of pipeline valves with programmable positioning devices using a 4-20 mA control signal makes it possible to reduce energy and technological losses in food production.