Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз асортименту морозива різних країн світу
    (2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Існує декілька тисяч національних різновидів морозива, які відрізняються надзвичайно оригінальними органолептичними характеристиками. Тому науковці і технологи у сфері виробництва морозива мають враховувати існуючий у різних країнах багатий досвід для розробки нових видів цього продукту.There are several thousand national varieties of ice cream that have remarkably original organoleptic characteristics. Therefore, scientists and technologists in the field of ice cream production should take into account the rich experience in different countries to develop new types of this product.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження змін хімічного складу вуглеводів під час виробництва заварних сортів хліба із житнього борошна
    (2016) Волощук, Галина Іванівна; Пашова, Наталія В’ячеславівна; Букшина, Людмила Семенівна
    Проаналізовано вплив порошку топінамбура та іншої сировини на вміст цукрів у напівфабрикатах і житньому хлібі. Встановлено, що в контрольному зразку хліба та в зразку хліба з топінамбуром приблизно однаково накопичувалася кількість дисахаридів, внесення порошку топінамбура призводить до збільшення в хлібі фруктози. The influence of the artichoke powder and other raw materials for sugar content in finished products and rye bread. Found that in the control sample in the sample bread and bread with artichoke accumulated about the same number of disaccharide, making artichoke powder leads to an increase in bread fructose.