Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Соус як джерело есенціальних речовин(2023) Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Коротєєв, Олексій ІгоровичДокумент Сучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства(2021) Разкевич, Владислава Юріївна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті описано перспективи використання 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства. The article describes the prospects for the use of 3D printing of cooking in the hotel and restaurant industry.Документ Супи – важлива складова харчового раціону(2015) Пушка, Ольга СергіївнаВ статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини. The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.Документ Enjoy the world of culinary possibilities!The Big Green Egg(2014) Radchenko, Y.; Chala, KaterynaДокумент E-Menu(2013) Schevchenko, V.; Pylypiva, Catherine