Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Epidemio-surveillance of food-borne diseases and food safety
    (2015) Boyko, Anna; Ishchenko, Vera; Bylyna, Alexandr
  • Ескіз
    Документ
    Мікроби атакують. Пристосування мікробів і їх перетворення в навколишньому середовищі
    (2010) Гулювата, М. А.; Заєць, Віра Анатоліївна
    Сучасне виробництво та споживання харчових продуктів певним чином здатне впливати на еволюційну трансформацію мікрофлори. Людство саме зумовило процес пристосування мікроорганізмів застосовуючи антибіотики, хімічні препарати, пестициди та певні технологічні прийоми. A modern production and consumption of food foods are definitely able to influence on evolutional transformation of microflora. Humanity self stipulated the process of adaptation of microorganisms, applying antibiotics, chemical preparations, pesticides and technological receptions are certain.