Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба
    (2019) Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Визначено, що використання у рецептурі хліба пшеничного 3-9 % порошків із коренеплодів селери, петрушки, пастернаку і кореневищ імбиру та 5% порошку хрону не приводить до зниження активності дріжджів роду SACCHAROMYCES та дозволяє збагатити готовий виріб цінними біологічно активними речовинами даної сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини
    (1995) Кушнір, Олена Володимирівна; Сороколіт, Микола Іванович; Таран, Віталій Михайлович; Гнатенко, А. М.; Карпович, Микола Сергійович; Мельник, Галина Сергіївна
    На основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини. Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.