Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
    (2016) Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Проаналізовано вплив пюре горобини та журавлини на показники зберігання кондитерських виробів. Встановлено сповільнення мікрофлори у білково-збивних кремах. Доцільно застосувати пюре з журавлини та горобини при виробництві кондитерських виробів, зокрема, оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну придатності з підвищеною харчовою цінністю. The influence of mountain ash and mashed cranberries to store confectionery indicators. Established slowdown microflora in the protein-whipped creams. It is advisable to apply mashed cranberries and mountain ash in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing a long shelf life with improved nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камеди
    (2015) Сивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Одним з пріоритетних напрямків кондитерської галузі є створення нового асортименту виробів, збагачених поліфункціональними комплексами, зокрема, вітамінами, макро - та мікронутрієнтами, подовженим терміном придатності. Завдяки багатому комплексу біологічно активних речовин плоди горобини звичайної знайшли широке застосування в народній медицині як полівітамінний засіб при авітамінозах. Впровадження новітньої технології дозволило збагатити заварної білковий крем біологічно-активними речовинами, покращити його споживчі властивості та подовжити термін придатності. One of the priorities of the confectionery industry is creating a new range of products enriched polyfunctional complex, including vitamins, macro - and micronutrients, long shelf life. With its rich set of biologically active substances mountain ash fruits are widely used in folk medicine as a remedy for beriberi multivitamin. The introduction of new technology has allowed to enrich custard cream protein biologically active substances improve consumer properties and extend shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку з ягід горобини при виробництві булочок
    (2017) Телетьон, Леся Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Внесення порошку червоноплідної горобини сприяє скороченню терміну дозрівання тіста, уповільненню процесу черствіння булочок. Готові вироби мають високі органолептичні показники, підвищений вміст β-каротину та харчових волокон. The introduction of powdered rowan helps reduce the maturation period of the dough, slowing down the process of drawing buns. Finished products have high organoleptic characteristics, high content of β-carotene and food fibers.
  • Ескіз
    Документ
    The use of rowan berries in bread healthy products
    (2013) Stetsenko, Natalia; Miroshnikov, Oleg; Podobiy, Olena
    The optimal terms of renewal swelling of process of the dried up rowan berries are: temperature is 60ºС; time of contact is 120 minutes; a liquid for swelling is water. Оптимальні умови проведення процесу набухання висушених ягід горобини: температура 60 º С; час контакту становить 120 хвилин; рідина для набухання - вода.