Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Їстівне покриття – екологічне пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба(2017) Шульга, Оксана СергіївнаКількість води, що поглинає м'якушка, кришкуватість, структурно-механічні властивості та свіжість для виробів в синтетичному пакуванні та їстівному покритті знаходиться на одному рівні наприкінці строку зберігання, тому їстівне покриття є повноцінною екологічною заміною синтетичного пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба. The amount of water absorbing the cuticle, the lid, structural and mechanical properties and freshness for products in synthetic packaging and edible coating is at the same level at the end of the shelf life, so edible coating is a complete environmental replacement of synthetic packaging for rye and rye and wheat bread.Документ Дослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хліба(2017) Хрупчик, Анна Василівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВикористання порошку аронії для збагачення житньо-пшеничного хліба дозволяє не тільки збільшити вміст корисних біологічно активних речовин, а й скоротити тривалість бродіння тіста на 30 хвилин. Фізико-хімічні та органолептичні показники хліба, збагаченого порошком аронії, знаходилися в межах значень, встановлених нормативною документацією, що свідчить про їх високу якість. The use of powdered aronia to enrich the rye-wheat bread allows not only to increase the content of useful biologically active substances, but also reduce the duration of the fermentation of the dough for 30 minutes. The physicochemical and organoleptic parameters of bread rich in aronia powder were within the limits set by normative documentation, which testifies to their high quality.Документ Обогащение хлебобулочных изделий клетчаткой картофеля(2015) Сильчук, Татьяна Анатольевна; Карпенко, Татьяна Сергеевна; Назар, Марьяна Игоревна; Иванов, Тарас ВасильевичОбосновано целесообразность использования клетчатки картофеля при производстве ржано-пшеничного хлеба ускоренным способом. Исследовано влияние клетчатки на биохимические процессы в тесте, которые характеризовали балансом изменения сахаров во время приготовления теста и газообразующей способностью теста при брожении. Установлено, что внесение клетчатки картофеля интенсифицирует технологический процесс производства хлеба. In the article the expedience using potato fiber in the production of bread accelerated method. Examined influences potato fiber on biochemical processes in the paste, which characterized by a balance of a modification of Saccharums during cooking the paste. It was established that the introduction of potato fiber intensifies process production bread.