Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах(2018) Коберник, Інна Віталіївна; Соколова, Ольга МиколаївнаМетою роботи є обґрунтування вибору сировини та удосконалення технології безалкогольного напою на основі екстрактів зеленого чаю та елеутерококу. The purpose of the work is to choice of raw materials and improve the technology of soft drinks with added extracts of green tea and eleutherococcus.Документ Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин(2002) Рожко, Юрій Антонович; Осіпчук, Наталія ВасилівнаДикоростучі рослини є невичерпним джерелом для розширення асортименту продуктів харчування та напоїв лікувально-профілактичного призначення. Wild plants are an inexhaustible source of diversification for food and beverage preventive purposes.