Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи застосування ферменту ксиланази у виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон(2023) Дейнега, Дмитро Васильович; Буркацький, Євген Васильович; Бондаренко, Юлія ВікторівнаУ роботі розглянуто питання щодо застосування ферменту ксиланази у виготовлення хлібобулочних виробів з цільнозмеленого борошна або з сортового борошна з додаванням висівок для покращання їх споживчих характеристик.Документ Usage of whole wheat flour and bran for making macaroni products(2013) Yurchak, Vera; Karpyk, GalinaThere was also investigated the content of food fibers in the whole wheat flour and in wheat siftings, and also their quantity in the macaroni pastry under the investigation was calculated. They checked the influence of the whole wheat flour and the siftings onto the products quality. It was discovered that the usage of the whole wheat flour and the siftings promotes the increase of food fibers content in macaroni products and provides for their accepted quality according to organoleptic and physical-chemical indicators.