Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку безглютенових продуктів, які виготовляються в Україні
    (2021) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
    Метою даної роботи є аналіз ринку безглютенових продукті в Україні. Аналіз асортименту продуктів, який представлений у торгових мережах, показав, що найбільший сегмент ринку займають хлібопекарські вироби, такі як хлібці, галети та чіпси. На другому місці розмістились різні види рослинного «молока», на третьому – сухі суміші для виготовлення різних кондитерських виробі, а також пельменів, вареників та котлет