Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
    (2023) Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович; Грищенко, Анна Миколаївна
    Використання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.