Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридів
    (2024) Шпіліна, Вероніка Олександрівна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Сировина для виробництва цукру та полісахаридів відіграє ключову роль у харчовій промисловості. Характетистика різних видів даної сировини дозволить нам глибше зрозуміти їхнє значення, використання та вплив на здоров’я людини. Для дослідження різних видів та властивостей сировини для виробництва кристалічного цукру та полісахаридів (пектину, крохмалю) використано систематичний підхід, який базується на огляді сучасної літератури.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловості
    (2022) Доношенко, Ілля Вікторович; Бальчугова, Тетяна Віталіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Одним з основних завдань харчової промисловості країни є збільшення асортименту та об'ємів виробництва високоякісних продуктів. Слід звернути увагу на широке впровадження прогресивних технологій використання вторинної сировини.