Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінювання інтенсивності гіркоти екстракту хмелю(2023) Іванець, Євген Олександрович; Мосьпан, Юлія Вікторівна; Запорожець, Юлія ВладиславівнаЗначення інтенсивності гіркоти є одним з ключових показників характеристики хмелю. Вимірювання величини гіркоти може допомогти встановити оптимальні умови для використання хмелю в різних продуктах харчування та напоях. У цьому дослідженні буде проведено оцінку інтенсивності гіркоти екстракту хмелю з метою отримання більш повної інформації про його характеристики та можливості використання в різних галузях промисловості