Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Використання тематичного кросворду для вивчення термінології навчальної дисципліни «Менеджмент безпеки праці на підприємстві»(2023) Савчук, Олександра Олександрівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаУ роботі проаналізовано використання тематичного кросворду, що є нестандартним інструментом для кількісного оцінювання якості засвоєння здобувачами термінології навчальної дисципліни менеджмент безпеки праці на підприємстві. Навчальна роль кросвордів полягає в тому, що процес засвоєння термінології здійснюється в ігровій формі, а позитивні емоції, що виникають у здобувачів в процесі розробки кросвордів, сприяють попередженню перевантаження та є прекрасним засобом активізації розумової діяльності і самореалізації особистості здобувачів.Документ Вступ до харчових технологій – важлива дисципліна для підготовки технологів оздоровчих продуктів(2021) Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаЗмістовий модуль 10 навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» передбачає освоєння напряму «Сучасний стан виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». У рамках вивчення даної складової здобувачі вивчають ряд профільних тематик: взаємозв’язок структури харчування, стану здоров’я та тривалості життя населення; пріоритетний розвиток технологій оздоровчих продуктів в сучасних умовах; особливості підготовки фахівців нового покоління на кафедрі оздоровчих продуктів тощо. Content module 10 of the discipline "Introduction to food technology: practical and theoretical aspects" involves mastering the direction "The current state of food production for health and preventive purposes." As part of the study of this component, applicants study a number of relevant topics: the relationship between the structure of nutrition, health and life expectancy; priority development of technologies of health products in modern conditions; features of training of new generation specialists at the department of health products, etc.Документ Дистанційне вивчення дисциплін із комп’ютерного проектування: особливості та перспективи(2019) Єщенко, Оксана Анатоліївна; Люлька, Дмитро Миколайович; Якобчук, Роман ЛеонідовичДистанційне навчання набуло широкої популярності в Україні через свою зручність і гнучкість. У Національному університеті харчових технологій дистанційне навчання проводиться на базі системи Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – модульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище). У межах цієї навчальної платформи розроблено курси для дисциплін, що є набором тематичних розділів, ресурсів та активних елементів, які необхідно засвоїти згідно з календарним планом. Прикладом такої дисципліни є САПР (система автоматизованого проектування). Distance learning has become widespread in Ukraine because of its ease of use and flexibility. At the National University of Food Technology, distance learning is carried out on the basis of the Moodle system (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment - Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment). Within this training platform, courses are developed for disciplines, which is a set of thematic sections, resources and active elements that need to be mastered in accordance with the calendar plan. An example of such discipline is the CAD (automated design system).Документ Роль куратора у вихованні студентів(2013) Гузенко, Світлана ВолодимирівнаВ тезах обґрунтовано необхідність проведення виховної роботи викладачів зі студентами. Сформульовані основні види таких робіт. The thesis of the necessity of educational work of teachers with students. The basic kinds of such works.Документ Синтез моделі студента за даними його навчальної діяльності(2010) Поворознюк, Назар Іванович; Бобрівник, Катерина ЄвгенівнаДокумент Електронний тренажер самонавчання(2010) Самсонов, Валерій Васильович; Сільвестров, Антон МиколайовичДокумент Міжпридметні звязки – основа формування цілісної системи підготовки фахівця(2010) Паламарчук, Олег Васильович; Самсонов, Валерій Васильович; Харкянен, Олена ВалеріївнаДокумент Використання моделей студента в засобах навчання(2010) Шарейко, Д. П.; Самсонов, Валерій Васильович