Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення коефіцієнта варіації культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про коефіцієнти варіації сумішей. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the mixtures of coefficients of variation.Документ Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.Документ Інтенсифікація процесу змішування та гомогенізації компонентів мазей(2016) Прохоров, Олександр Миколайович; Доломакін, Юрій Юрійович; Білоконь, Майя АндріївнаВизначено режими приготування лікарської мазі на шнековому вертикальному змішувачі. Determine the mode of preparation of drug ointment on the vertical auger mixer.Документ Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою(2016) Доломакін, Юрій Юрійович; Молочко, Олександр Олександрович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаВизначалась ефективність процесу змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою за допомогою робочого органу власної конструкції.Документ Modelling of the yeasted dough in the mixing machines(2014) Kravchenko, Alexander; Kudinova, Alexandra; Telychkun, Yuliia; Litovchenko, Igor; Telychkun, VolodymyrModeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.Документ Модернізація апарата для сушіння і гранулювання таблеткових сумішей у киплячому шарі(2001) Прохоров, Олександр Миколайович; Prohorov, AlexanderЗапропоновано встановлення розпилюю чого пристрою, який має можливість переміщуватися по висоті. Предложена установка распиливаю чего устройства, который имеет возможность перемещаться по высоте. Suggested installation spray which device that is able to navigate in height.Документ Дослідження та аналіз конструкційних особливостей апаратів для змішування сипких компонентів(2007) Малащенко, І. І.; Прохоров, Олександр МиколайовичВстановлені фактори та їх вплив на ефективність та інтенсивність змішування.Документ Дослідження процесу змішування змішування сипких компонентів за допомогою шнекового змішувача безперервної дії з використанням програмного моделювання(2007) Малащенко, І. І.; Прохоров, Олександр МиколайовичВстановлено характер течії неньютонівських рідин при зміні в'язкості і густини. The character of non-Newtonian fluid flow by changing the viscosity and density.