Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження терморадіаційно-конвективного сушіння яблучних і виноградних вичавок(2024) Григорович, Олексій Володимирович; Дубковецький, Ігор ВолодимировичУ процесі консервування яблучного соку віджимається до 20% соку, який на більшості виробничих підприємств є відходом виробництва. Ці продукти можна зневоднювати і використовувати як добавки в різних сферах харчового виробництва, особливо у виробництві хліба. Для зневоднення яблучних вичавок найбільш придатною з енергетичної точки зору є сушіння інфрачервоним випромінюванням, що дозволяє збільшити термін зберігання і поліпшити якість продукту. На основі проведених досліджень встановлено та математично оброблено закономірності терморадіаційно-конвекційного сушіння яблучних і виноградних вичавок.Документ Дослідженння гідролізу пектиновмісної речовини на основі неорганічних кислот(1998) Терновцова, В. В.; Мичко, О. Ю.; Бодров, Віктор СеменовичНаведено методику досліджень та аналіз залежності вмісту сухих речовин, вмісту пектину та його здатність утворювати драглі – від температури, тривалості, рН суміші та типу неорганічних кислот. There are methods of researches and analysis of the dependence of containing dry substance pectin and it’s ability to make jelly due to temperature, continues, pH mixture and type of non-organic acids.Документ Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2010) Студзінська, Марина Олександрівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван ФедоровичДокумент Дослідження порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2009) Третякова, О. М.; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван Федорович