Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду
    (2006) Наливайко, Клавдія Федорівна; Невойт, Юрій Антонович; Дехтярьова, Марія Володимирівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Мисан, Григорій Федорович
    Забезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.